ÁSZF - merina

Tartalomhoz ugrás

ÁSZF

ÁSZF
1. Általános

A következő feltételek vonatkoznak a vásárló (a továbbiakban “Te”) által leadott minden megrendelésre a Merina  (Megyeri Andrea egyéni vállakozó, 1204 Budapest, Jósika utca 123. adószám: 76119433-1-43) , a továbbiakban:Merina ”mi ” vagy ”minket” stb, amelyet a merina.hu weboldalán, mobil weboldalán, mobilalkalmazásán vagy katalógusán, telefonon keresztül kaptunk (mindezekre vonatkozik a ”merina.hu” kifejezés).

A Merina használatával és/vagy rendelés leadásával elfogadod az itt foglalt felhasználási feltételeket (”Feltételek”). Kérjük, a rendelés leadása előtt olvasd el a Feltételeket.

Rendelést csak 18. életévét betöltött, gyámság alatt nem lévő, Magyarországon bejelentett vagy állandó lakcímmel rendelkező személy adhat le.

A merina.hu oldalon bármikor megjelenített termék vagy szolgáltatás nem jelenti azt és nem garantálja, hogy ezek a termékek vagy szolgáltatások bármikor elérhetőek lesznek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely terméket bármikor kivonjunk a forgalomból.

Fenntartjuk a jogot, hogy időről időre előzetes bejelentés nélkül módosítsuk ezeket a Feltételeket. Megrendelésére azok a Feltételek vonatkoznak, amelyek a megrendelés elküldése idején a merina.hu oldalon szerepeltek.

Ön megérti és elfogadja, hogy (i) tilos közzétenni, átadni, terjeszteni, feltölteni vagy promotálni bármilyen kommunikációt vagy tartalmat, amely káros vagy negatív hatással lehet üzletünkre, termékeinkre vagy szolgáltatásainkra; (ii) olyan módon viselkedni vagy bármilyen olyan eszközt alkalmazni, amely korlátoz, gátol, visszatart vagy hátrányosan befolyásol más felhasználókat a merina.hu oldal használata során, vagy amely hatással van az oldal biztonságára, vagy (iii) bármilyen eszközt alkalmazni vagy megkísérelni bármilyen motor, szoftver, eszköz, ügynök, script illetve más eszköz vagy mechanizmus (nem kizárólagosan beleértve a spiderek, botok, crawlerek, avatárok vagy intelligens ügynökök) használatát az oldalon való navigálásra vagy keresésre, vagy az oldal tartalmának másolására. Fenntartjuk a jogot az oldal elérésének azonnali megszüntetésére.

2. Az árak és a szállítási költségek

A merina.hu oldalon megjelenített árak tartalmazzák a törvény által előírt áfát, de nem tartalmazzák a kiszállítás díját.

Az egyes szállítási módok költségét a fizetési folyamat során egyértelműen feltüntetjük, illetve e-mailben pontosítjuk a megrendeléstől függően.

3. Megrendelés/a szerződés teljesítése

A választható rendelési módok a merina.hu oldalon vagy telefonon történő rendelés.

Amint leadtad a megrendelést, visszaigazoló e-mailt küldünk, ha megadtad nekünk az e-mail címed. Amennyiben valamilyen oknál fogva rendelésed nem tudjuk teljesíteni, azt mihamarabb tudatjuk. Ha ilyen megrendelés ellenértéke beérkezett hozzánk, a vonatkozó összeget ugyanazzal a fizetési móddal próbáljuk meg visszatéríteni, amely útján a kifizetés érkezett. Amennyiben valamilyen okból más megoldás szükséges, értesíteni fogunk.

4. Kézbesítés

A Merina a lehető leggyorsabban fogadja be és dolgozza fel a megrendeléseket, és mindent elkövet, hogy a megrendelést a kiválasztott szállítási feltételekkel eljuttassa tartózkodási címedre vagy a megadott egyéb magyarországi címedre.

A Merina a lehető legrövidebb idő alatt és a megrendelések beérkezésének sorrendjében igyekszik elküldeni a csomagokat. A rendelés visszaigazolásától számított 3-10 munkanapon belül igyekszünk elvégezni a szállítást. Bár mindent megteszünk, hogy ebbe az időkeretbe beleférjünk, mégis előfordulhat, hogy váratlan okok miatt a kiszállítás több időt vesz igénybe. Amennyiben az a valószínűtlen esemény állna elő, hogy a kiszállítás 30 napon belül nem teljesül, elállhatsz a rendeléstől.

Mielőtt leadnád a megrendelést, tájékoztatást kapsz a várható kiszállítási adatokról. Amint rendelésed elküldted, e-mailben visszaigazoljuk a várható szállítási adatokat, ha e-mail címedet megadtad nekünk.

Amennyiben rendeléssel kapcsolatos kérdéseid lennének, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a merinakreativ@gmail.com  e-mail címen vagy a +36 (70) 512 3044 telefonszámon.

5. A megrendeléstől való elállás

Rendelésedet lemondhatod vagy visszaküldheted az elküldésének dátumától a megrendelés átvételétől számított 30 napig. Ha a tételeket már kifizetted, a vásárolt termék árát visszafizetjük, a szállítás díját azonban nem áll módunkban visszatéríteni.

Ha szeretnél elállni vagy visszaküldeni rendelésedet, kérjük, erről küldj nekünk írásos értesítést postán, vagy e-mailt: merinakreativ@gmail.com; és küldd vissza nekünk a tétel(eke)t az alábbi 6. szakaszban meghatározottak szerint (Visszaküldés) a fenti 5.1 szakaszban meghatározott 30 napon belül. Mi visszatérítjük a vételárat, amennyiben lehetséges, ugyanazt a fizetési módot használva, amellyel a kifizetés hozzánk beérkezett a lehető leghamarabb, de legkésőbb a rendelés lemondásának beérkezését követő 14 nap elteltével, feltéve, ha a kérdéses tételeket vagy azok elküldésének bizonyítékát megkaptuk. A visszatérítéshez más kifizetési módot is használhatunk, amennyiben azt jóváhagyod; ez semmilyen esetben nem jár további költségekkel.
Amennyiben a kiszállított tétel hibás, kérjük, haladéktalanul értesítsd a Merina-t, és küldd vissza a tételt az alábbi 6. szakasznak megfelelően (Visszaküldés). A Merina minden hibásnak ítélt termék árát teljes mértékben visszafizeti. Az itt meghatározott feltételek nem korlátozzák a törvény által meghatározott jogokat.

6. Visszaküldés

A Merina az 5. szakasznak megfelelően (Megrendelésről való elállás) garantálja a teljes pénzvisszatérítést, feltéve, ha minden tételt az átvételi állapotában küldesz vissza. Ez azt jelenti, hogy a tételek nem károsodtak, nem szennyeződtek, nem lettek mosva vagy viselve (a felpróbálást leszámítva), illetve minden címkéjük és cédulájuk sértetlen.

7. Fizetési módok

Utalás vagy készpénzes fizetés átvételkor
Választásod szerint előre utalással vagy a termékek átvételekor készpénzben fizethetsz, díjmentesen. A törvény által előírt számladokumentumot a vásárlást követően, a kézbesített termékkel együtt küldjük el, illetve adjuk át személyesen.

8. Felelősségünk

A jelen Feltételekben foglaltak semmilyen része nem zárja ki és nem korlátozza a Merina felelősségét semmilyen esetben, amelyben a felelősségünk kizárása vagy korlátozása törvénybe ütközne.

Ha problémád van egy termékkel kapcsolatban, amelyet a merina.hu oldalról vásároltál, és panaszodat nem sikerült érvényesítened a Merina -nál, akkor panaszodat benyújthatod az EU online vitarendezési platformján („ODR platform”).

Az ODR platform az EU-n belüli fogyasztók és kereskedők számára lehetővé teszi, hogy bíróságon kívül próbáljanak meg egyezségre jutni az online vásárlásból eredő panaszokkal kapcsolatban. Ez a felhasználóbarát és interaktív honlap az EU minden hivatalos nyelvén elérhető és ingyenesen használható. Az ODR platform használatával a fogyasztó és a kereskedő megegyezhetnek egy vitarendezési testület kiválasztásában, majd ezt követően végigmennek egy folyamaton, hogy megoldást találjanak a fogyasztó panaszára. Az ODR platform itt érhető el: http://ec.europa.eu/odr.

9. Színek

Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy termékeink jellemzőit pontosan jelenítsük meg, beleértve az anyagösszetételt és a színeket. Az általad látott színeket ugyanakkor számítástechnikai rendszered határozza meg, és nem tudjuk garantálni, hogy a számítógép pontosan jeleníti meg a színeket.

10. Szavatosság, jótállás

Amennyiben a megvásárolt termék hibás, a Merina az összes vonatkozó törvényi kötelezettségét betartva jár el. Amennyiben egyértelmű anyagi vagy gyártási hibás termékkel kapcsolatban van panaszod, beleértve a szállítás közben megsérült terméket is, kérjük, tudasd velünk!

11. Átruházás

A Merina fenntartja a jogot, hogy a termékek leszállításával kapcsolatban keletkezett követeléseit harmadik személyekre engedményezze, vagy azt harmadik személyek javára megterhelje.

12. Részleges érvénytelenség

Amennyiben jelen Feltételek bármely részét bármely bíróság vagy szabályozó testület érvénytelennek találja, a további Feltételek továbbra is érvényesek.

13. Tulajdonjog

A merina.hu oldalán minden szellemi alkotáshoz fűződő jog tulajdonjog, mint például védjegy vagy szerzői jog, a Merina tulajdona marad. A merina.hu oldal és tartalmának felhasználása, beleértve az ilyen tartalom részben vagy egészben történő másolását vagy tárolását is, a saját személyes, nem kereskedelmi használatot leszámítva a Merina engedélye nélkül tilos.

14. Vállalati információ

Megyeri Andrea egyéni vállalkozó
Székhely: 1204 Budapest, Jósika utca 123.

Adószám: : 76119433-1-43
Nyilvántartási szám: 31593288 (Budapest Főváros Kormányhivatala - XX. Kerületi Hivatala Okmányiroda)
Kapcsolattartó:Megyeri Andrea
E-mail: merinakreativ@gmail.com
Telefon: +36 (70) 512-3044

2015. 10.
Vissza a tartalomhoz